Perunkirjoitus Varpu Välimaa oy

Perunkirjoitukset ammattitaidolla ja kirjanpitäjän tarkkuudella

Perunkirjoitus Varpu Välimaa Oy palvelee Lahdessa

Perunkirjoitus Varpu Välimaa Oy palvelee asiakkaitaan asiantuntevasti perunkirjoituksiin, testamentteihin ja edunvalvontavaltuutusasiakirjoihin liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Perunkirjoitus Varpu Välimaa Oy
Rauhankatu 17 B
15110 LAHTI

Y-tunnus: 25531334
Puh: +358453431888

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Perunkirjoitus Varpu Välimaa Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

toimitusjohtaja varpu välimaa

Perunkirjoitus
Varpu Välimaa Oy

Rauhankatu 17 B
15110 LAHTI

Y-tunnus: 2553133-4
www.perunkirjoitukset.fi

Toimitusjohtaja, kirjanpitäjä
Varpu Välimaa
Puh. 045 343 1888
varpu.valimaa@perunkirjoitukset.fi

Yo-merkonomi
Janne Välimaa
Puh. 044 560 0004
janne.valimaa@perunkirjoitukset.fi